Alışkan'ın Acı Günü

Tonya’da uzun yıllar Maliye’de görev yapan Mehmet Alışkan, son yolculuğuna dualarla uğurlandı.

Gündem Yayın: 07 Ağustos 2025 - Perşembe - Güncelleme: 07.08.2025 10:47:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1006 okunma
Google News

Tonya'nın tanınan ismi son yolculuğuna uğurlandı
Tonya  Çayıriçi Mahallesi’nden, Tonya Büyükşehir Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Ahmet Seyit Alışkan’ın babası Mehmet Alışkan, tedavi gördüğü Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 85 yaşında hayatını kaybetti.

"Maliyeci Mehmet" olarak tanınıyordu
Uzun yıllar Tonya Mal Müdürlüğü’nde görev yapan ve çevresinde “Maliyeci Mehmet” olarak bilinen Alışkan, çalışkanlığı ve hayırsever kişiliğiyle tanınıyordu. 11 çocuk babası olan Alışkan’ın vefatı, ailesi ve sevenlerini yasa boğdu.

Mahşeri kalabalıkla uğurlandı
Merhum Mehmet Alışkan için Çayıriçi Mahallesi’nde düzenlenen cenaze törenine çok sayıda kişi katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Alışkan, mahalledeki aile kabristanlığında toprağa verildi.

Siyaset ve bürokrasiden yoğun katılım
Cenaze törenine; Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Yüksel Gülay, AK Parti Tonya İlçe Başkanı Cafer Köroğlu, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katılarak Alışkan ailesine taziyelerini iletti. Merhum Mehmet Alışkan aynı zamanda Tonya’nın köklü esnaflarından Ayhan Bozoğlu’nun da kayınpederiydi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.