Müftü Bayalan’a sürpriz ziyaret

Gündem Yayın: 28 Mart 2023 - Salı - Güncelleme: 28.03.2023 18:23:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
666 okunma
Google News

Tonya İlçe Müftüsü Halil İbrahim Bayalan’a, 4-6 Yaş Sınıflarında eğitim gören miniklerden sürpriz ziyaret… 4 Mart 2023 tarihinde Diyanet İşleri Başkanlığının 15 günlük umre turunda Kafile Başkanı olarak umreye giden İlçe Müftüsü Halil İbrahim Bayalan, 19 Mart'ta Tonya’ya dönerek görevine başladı. 

 

Umre dönüşü İlçe Müftüsü Bayalan'ı, kurum amirleri, esnaf, öğretmen, din görevlileri ve halktan birçok kimse makamında ziyaret ederek tebrik etti. Ramazan ayının birinci günü 4-6 Yaş Kur'an Kursu sınıflarında eğitim gören minik öğrencilerin Müftü Bayalan'ı ziyareti görmeye değerdi. Salat-ü Selamlar eşliğinde müftülüğe giren minikler hep beraber Müftü Bayalan’a "Allah kabul eylesin" dediler. Her bir öğrenciyi tek tek kucaklayan Müftü Bayalan, kendi eliyle onlara zemzem içirdi ve hurma ikram etti.

Miniklerle bir müddet sohbet eden Bayalan, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek miniklere ve öğreticilerine teşekkür etti.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.