Tonya’da yardım seferberliği devam ediyor

Deprem bölgesindeki yaraların sarılması için tüm Tonya tek yürek olup büyük bir hassasiyetle çalışıyor. 11 ili etkileyen bölge için yardım seferberliğine devam ediliyor

Gündem Yayın: 02 Mart 2023 - Perşembe - Güncelleme: 02.03.2023 14:06:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
704 okunma
Google News

Tonya, deprem bölgesindeki yaraları sarmak için tek yürek olmaya devam ediyor. Daha önce onlarca yardım tırını deprem bölgesine gönderen Tonya’da yardım seferberliği devam ediyor. Gerek kaymakamlık gerek belediye gerekse de ilçe müdürlükleri, amirler, muhtarlar ve vatandaşlar el ele vererek depremzedelere yardım için büyük bir hassasiyetle çalışıyor. 7’sinden 70’ine kadar herkes tek yürek olurken Tonya Anadolu Lisesi tarafından geliri Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili etkileyen deprem bölgesine gönderilmek üzere yardım kermesi düzenlendi. Öğretmenevi Lokalinde düzenlenen kermese protokol üyeleri, daire amirleri, veliler ve öğrenciler katılırken, etkinliğe ilgi büyük oldu.

Ayrıca Tonya Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri de gecesini gündüzüne katarak depremden etkilene vatandaşlara ulaştırılmak üzere atkı, bere ve uyku tulumu üretmeye devam ediyor. 

Öte yandan Tonya Kaymakamlığı deprem bölgelerine gönderilecek olan yeni ihtiyaç listesini açıkladı. Gıda kolisi ve Hijyen kolisinden oluşan listede şu ürünler yer aldı:

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.