Hayvan üreticilerine yem desteği

Ekonomi Yayın: 03 Mart 2023 - Cuma - Güncelleme: 03.03.2023 10:30:00
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
63 okunma
Google News

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi afet bölgesinde başlattığı çalışmayla Kahramanmaraş, Malatya ve Adıyaman’dan sonra Hatay’da da hayvan üreticilerine yem desteği sağladı.

ESKİŞEHİR (İGFA) - Kahramanmaraş’ta meydana gelen yıkıcı deprem sonrası çalışmalarına aralıksız devam eden Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, afet bölgesinde zor durumda olan hayvan üreticilerine de destek vermeye devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri Kahramanmaraş, Malatya Doğanşehir ilçesi ve köyleri ile Adıyaman Gölbaşı Harmanlı Beldesi ve köylerinden sonra Hatay Samandağ ilçesi ve köylerindeki hayvan üreticilerine destek amacıyla yem dağıtımı gerçekleştirdi.

Ekipler tarafından Hatay Samandağ’daki depremzede üreticilere 12 ton büyükbaş hayvan yemi desteği sağlandı. Üreticiler verilen destekten mutlu olduklarını belirterek, Hatay ve ilçelerinde büyük yıkım olduğunu, besi yemi bulmakta zorlandıklarını ve bu tür desteklerin kendileri için can suyu olduğunu söyleyerek Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.