Kaymakam İkis, ziyaretlerine devam ediyor

Gündem Yayın: 30 Mart 2023 - Perşembe - Güncelleme: 30.03.2023 16:47:00
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
483 okunma
Google News

Bir süre önce Bingöl ili Kiğı ilçesine ataması yapılan Tonya Kaymakamı Muhammet İkis, ilçeden ayrılmadan önce herkesle tek tek vedalaşıyor.

 

Daha önce kurum amirleri ve personeller ile muhtarlarlarla vedalaşan Kaymakam İkis, Tonya Valisi İsmail Ustaoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Tonya MYO Müdürü İlyas Ün ve Trabzon İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Adem Şen’i ziyaret ederek vedalaştı. 

 

MİLLETVEKİLİ CORA’DAN MESAJ

 

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, Kaymakam İkis’e hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Cora mesajında “Tonya Kaymakamımız Muhammet İkis, ilçemizde uzun yıllar kaymakamlık görevini aktif bir şekilde yerine getirdi. Kendisiyle bir abi kardeş olup birlikte ilçemize ve hemşehrilerimize hizmet etmenin mutluluğunu yaşadık. Gayretleri için teşekkür ederiz.” ifadelerine yer verdi.

 

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.