Karadeniz kadını futbolda da hünerli
Trabzon’un Tonya ilçesinde 17 Şubat Ortaokulu'nun kadın personelleri mola saatinde okul bahçesinde futbol oynadı. Eğlenceli anlar sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Trabzon’un Tonya ilçesinde görev yapan kadın personeller, işlerine kısa bir mola verdikleri sırada sergiledikleri futbol performansıyla sosyal medyanın gündemine oturdu. Karadeniz’in çalışkan kadınları bu kez yeşil sahada yeteneklerini konuşturdu.
Mola Saatinde Saha Onların Oldu
Tonya ilçesine bağlı Büyükmahalle’de yer alan 17 Şubat Ortaokulu’nda görev yapan kadın çalışanlar, okul bahçesinde oynanan futbol maçına kayıtsız kalamadı. Erkek öğrenciler ve bazı veliler arasında süren karşılaşmayı izleyen kadın personeller, mola saatinde sahaya çıkarak top koşturdu.
Gol Atan da Vardı, Kaleye Geçen de
Kimi gol sevinci yaşadı, kimi kalecilik yaptı, bazıları ise kenardan tezahüratlarla arkadaşlarına destek verdi. Kısa süreli maçta eğlence ve neşe doruktaydı. Ortaya çıkan keyifli anlar, izleyenlerin yüzünü güldürdü.
Sosyal Medyada İlgi Odağı Oldular
Okulun kadın personellerinin futbol performansı, çekilen videolarla sosyal medyada paylaşıldı. Görüntüler kısa sürede büyük beğeni topladı. Kullanıcılar, “Her işin üstesinden gelirler, futbol da onlar için sıradan” ve “Demek ki, çocuklardaki futbol yeteneği kadınlardan geliyor” gibi yorumlarla destek verdi.
Kadın Gücü Her Alanda
Trabzonlu kadınların iş hayatındaki azmi ve çalışkanlığına bir de futbol sahasındaki enerjileri eklendi. Görev bilinciyle hareket eden personellerin, mola saatinde dahi birlikte eğlenmeyi başarmaları, hem izleyenleri hem takipçileri mest etti.