TONYALILAR DERNEĞİNDEN BAŞKAN ZORLUOĞLU’NA ZİYARET

Tonyalılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali İhsan Günaydın, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nu ziyaret etti

Gündem Yayın: 04 Şubat 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 04.02.2023 19:31:00
Editör -
Okuma Süresi: 39 sn.
409 okunma
Google News

Trabzon Tonyalılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali İhsan Günaydın ve yönetim kurulu üyeleri Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nu makamında ziyaret etti.
 

Ziyarette Tonya’ya yapılan Büyükşehir yatırımları için Başkan Zorluoğlu’na teşekkür edildi, yapılacak olan yatırımlarla ilgili istişarede bulunuldu. Ayrıca Tonyalılar Derneği binasının fiziki eksiklerinin giderilmesi noktasında Başkan Zorluoğlu’ndan destek istendi. Ayrıca Dernek Başkanı Günaydın, 19 Şubat’ta Tonya’nın Düşman işgalinden kurtuluşunun 105. yılı ve derneğin kuruluşunun 26. yılı dolayısıyla düzenlenecek geceye Başkan Zorluoğlu’nu davet etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.