O PROGRAM ERTELENDİ

Tonya’da yapılacak olan Halk günü buluşması ileri bir tarihe ertelendi.

Siyaset Yayın: 09 Şubat 2023 - Perşembe - Güncelleme: 09.02.2023 16:36:00
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
513 okunma
Google News

Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel, 11 Şubat’ta Ali Koç Kültür evinde yapılması planlanan Halk günü programının ileri bir tarihe ertelendiğini açıkladı. Programın deprem felaketinden dolayı ileri bir tarihe ertelendiği açıklanırken ne zaman yapılacağıyla ilgili bilgi vermedi.

 

Yaşanan deprem felaketinin herkesi derinden üzdüğünü ve tüm gayretlerinin yardıma muhtaç vatandaşlara yardım etmek olduğunu belirten Başkan Beşel, “11.02.2023 Cumartesi günü yapmayı planladığımız Halk Günü, ülkemizin yaşadığı deprem felaketi ve belediyemizin, sizlerin depremzedelere yardıma odaklanması sebebiyle ileri bir tarihe ertelenmiştir. Başka birgün görüşmek dileğiyle anlayışınız için ve depremzede kardeşlerimize yardım hususunda gösterdiğiniz hassasiyetten dolayı teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.