İP’TE İSTİFA DEPREMİ

İyi Parti Tonya İlçe teşkilatında istifa depremi yaşanıyor

Siyaset Yayın: 07 Mart 2023 - Salı - Güncelleme: 07.03.2023 19:55:00
Editör -
Okuma Süresi: 46 sn.
1203 okunma
Google News

İyi Parti Tonya İlçe Teşkilatında istifa depremi yaşanıyor. İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, "Altılı Masa'nın Cumhurbaşkanı adayı belirleme süreci"yle ilgili çıkışı ve sonrasında yaşananlar gündemin en sıcak başlığını oluştururken, yaşanan bu gelişmeler teşkilatlarda da istifaları meydana getirdi. Türkiye genelinde İyi Parti’den yüzlerce insan istifa ederek üyeliklerine son verdi.

 

Genel Başkan Akşener’in yeniden 6’lı masaya oturması ve Cumhurbaşkanı adayı için Kemal Kılıçdaroğlu ismine onay vermesi üzerine Tonya’da bazı ilçe yöneticileri parti üyeliğinden istifa etti. HDP ile yapılabilecek bir ittifakın da yöneticileri rahatsız ettiği ve önümüzdeki günlerde de yeni istifaların gelebileceği konuşuluyor.

Yorumlar (2)
Naim çolak
13.03.2023 10:33
İyi parti ve chp bu ülkenin yüz karalarıdır. Utanç vesikalarıdır, bu ülkenin hayrına ne varsa karşı çıkmış ama en önde pişkin pişkin onlar reklam yapmıştır, yatırımlara çökmeyi iyi bilirler, hak hukuk adalet der mahkeme basar, tecavüzcüleri aklarlar,
Ali Paşa Latifoğlu
11.03.2023 18:50
Sizler bize Terör örgütlerini bırakmazsınız Biz teşkilat olarak dim dik ayaktayız Ne Mutlu Türk üm Diyene Bizim adayımız Sn Kemal Kılıçdaroğlu sizlerin mekri mekri
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.