AK Parti, hayal bile edilemeyenleri gerçeğe dönüştürmüştür

Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel, gündeme dair önemli açıklamalar yaptı

Siyaset Yayın: 14 Mart 2023 - Salı - Güncelleme: 14.03.2023 14:55:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1266 okunma
Google News

14 Mayıs 2023’te yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerine kısa bir süre kaldı. Şimdiye kadar birçok isim Cumhurbaşkanlığı için adaylığını açıkladı. Milletvekilliği aday adaylığı için de başvurular sürüyor.

 

Gündemde seçimlerin önemi sıcaklığını korumaya devam ederken bir açıklama da Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel’den geldi. Başkan Beşel, 2023 seçimlerinin Türkiye’nin bekası ve kazanımları için oldukça önem arz ettiğini vurguladı.

 

Başkan Beşel, “Önümüzde yapılacak olan 2023 seçimleri ülkemizin kazanımları ve bekası açısından büyük önem arz etmektedir. Başta kendim ve ailem olmak üzere bütün vatandaşlarımızın ülkemizin geçmiş ve geleceği için hareket etmeyi öneriyorum. Çünkü ülkemiz hayalimiz olan ancak erişilmesi çok zor olan birçok düşümüzü gerçekleştirmiştir. Mesela ben Türkiye Cumhuriyeti Devleti bir gün uçak yapacak ve adına ‘Kızıl Elma’ diyecek diye hayal edemiyordum. Ancak ülkemiz bunu başarmıştır. İdeallerimizde hep Karabağ’a özgürlük vardı. Şükürler olsun ki ülkemiz bunu da gerçekleştirdi. Bugün ülkemizin geldiği nokta çok önemlidir. Türkiye iyi yönetiliyor ve iyi yönetilenden kaynaklı da güçlüdür. Dolayısıyla 2023 seçimlerinde vatandaşlarımızın bu durumu göz ardı etmemesi gerekmektedir.” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.