YEREL SEÇİMLER ÖNCESİ BAŞKANLARIN ANKARA ÇIKARTMASI

Ak Parti Tonya İlçe Başkanı Cafer Köroğlu ve Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel;

Siyaset Yayın: 18 Ekim 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 18.10.2023 18:18:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1523 okunma
Google News

YEREL SEÇİMLER ÖNCESİ BAŞKANLARIN ANKARA ÇIKARTMASI

Ak Parti Tonya İlçe Başkanı Cafer Köroğlu ve Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel; Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, TBMM Ulaştırma Komisyon Başkanı Adil Karaismailoğlu, AK Parti Trabzon milletvekilleri Vehbi KOÇ ve Yılmaz Büyükaydın’ı ziyaret ederek, ilçede devam eden  ve planlanan yatırımları konuştular. 

Ziyaret kapsamında Ulaştırma ve Altyapı Bakanı, bölgemizin evladı Abdulkadir Uraloğlu, Düzköy-Çayırbağı-Tonya ve Tonya-İskenderli-Beşikdüzü karayollarının bitme aşamasına geldiğini ve en kısa zamanda açılışının yapılacağının müjdesini verdi. 

Başkan Beşel ve İlçe Başkanı Köroğlu adeta Başkent’e karargâh kurdular. İlçe halkının taleplerini yetkili makamlara ileterek yerel seçimler öncesi Tonya’ya yapılacak yatırımlarla ilgili görüş alışverişinde bulundular. Başkan ve Köroğlu gerçekleştirdikleri bir dizi ziyaret kapsamında Ak Parti 26. ve 27. Dönem milletvekili, bölgemizin evladı avukat Salih Cora’yı da ziyaret etmeyi ihmal etmediler.

Başkan Beşel, Ankara ziyaretlerinin çok verimli geçtiğini, ziyaret kapsamında görüştükleri milletvekili ve bakanların kendilerine göstermiş oldukları yakın ilgi ve alakalarından duyduğu memnuniyeti ifade ederek biz proje adamıyız, halka hizmet hakka hizmet ilkesinden hareketle Tonyamız için yılmadan hizmete devam edeceğini ifadelerinde bulundu.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.