TONYA VAKFIKEBİR ARASI DOLMUŞ ÜCETİNE ZAM..

Bilindiği üzere akaryakıta art arda gelen zamlar üzerine Tonya Esnaf ve Sanatkarlar Odası ücretlerde düzenlemeye gitti. Yapılan artışlar vatandaşı da dolmuşcuları da zorlamaya başladı.

Ekonomi Yayın: 17 Ağustos 2023 - Perşembe - Güncelleme: 17.08.2023 08:38:00
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
2209 okunma
Google News

Bilindiği üzere akaryakıta art arda gelen zamlar üzerine Tonya Esnaf ve Sanatkarlar Odası ücretlerde düzenlemeye gitti.   Yapılan artışlar vatandaşı da dolmuşcuları da zorlamaya başladı. Tonya Vakfıkebir arası dolmuş ücretlerine yüzde 60 zam gelerek; sivil 31 TL, öğrenci ücretleri 21.50 TL'ye yükseldi.  Tonya Trabzon arası ücretler, 57 TL'ye yükselirken yine, Tonya içi taksi ücretleri taksimetre güncellemesi ile indi bindi 70 TL olacağı söyleniyor. Dolmuş ve taksici esnafları yapılan zamdan memnun kalmadıklarını dile getirerek, aldığımız ücret araç vergisi ve giderlerine ancak yetiyor. Mazota üst üste gelen zamlar bizi çok yordu derken, durmadan zam gelmesine karşı Tonya'nın Sözü olarak vatandaşın sesini duyurmaya devam edeceğiz.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.