Kaymakam İkis, muhtarlarla vedalaştı

Bingöl’ün Kiğı ilçesine görevlendirmesi yapılan Tonya Kaymakamı Muhammet İkis, muhtarlarla bir araya gelerek vedalaştı. Kısa bir süre sonra ilçeden ayrılacak olan İkis, muhtarlara teşekkür belgesi verdi.

Gündem Yayın: 28 Mart 2023 - Salı - Güncelleme: 28.03.2023 17:57:00
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
746 okunma
Google News

Tonya Kaymakamı Muhammet İkis, Tonya muhtarlar derneğini ziyaret etti. Bingöl İli Kiğı İlçesine görevlendirilmesi sebebiyle kısa bir süre sonra ilçeden ayrılacak olan Kaymakam İkis, Muhtarlar Dernek Başkanı Cemil YILMAZ ve mahalle muhtarlarıyla bir süre sohbet etti.

 

Kaymakam İkis, "Göreve başladığımız günden bugüne birçok hizmete beraber imza attık. İlçemizi geliştirmek ve sorunlarını çözmek için her zaman yardımcı oldunuz.  Tüm bu süreçteki özverili çalışmalarınız ve gayretlerinizden ötürü hepinize teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin" dedi.

 

Tonya Muhtarlar Dernek Başkanı Cemil Yılmaz ve muhtarlar, Kaymakam Muhammet İkis’e ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, yeni görevinde başarılar diledi. Öte yandan Kaymakam İkis, görev yaptığı muhtarlara teşekkür belgesi verdi.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.