SARAL, ÇALIŞMALARINA TONYA’DA DEVAM ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Süha Saral, seçim çalışmalarına Tonya’da devam etti.

Siyaset Yayın: 25 Mart 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 25.03.2024 20:49:00
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
489 okunma
Google News

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Süha Saral, seçim çalışmalarına Tonya’da devam etti.

Saral’a ziyaretinde CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, il ve ilçe yönetimi eşlik etti. Bütün ilçelerin neredeyse ortak sorunları olan yol, su, kanalizasyon, park, işsizlik ve pazar yeri gibi problemleri vatandaşlardan dinleyip, çözüm önerilerini anlatan Hasan Süha Saral, “Bizi takip edin, basından, sosyal medyadan, her yerden. Neler yapacağımıza, kim olduğumuza bakın, öz geçmişimi okuyun lütfen. Sorun, araştırın. Sorunlara çözüm olacak projelerimiz var. Sizlerin desteğiyle birlikteaşamayacağımız hiçbir şey yok. Ben sizlere güveniyorum, siz de bana güvenin.” dedi.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.