CHP TONYADA "BAŞKAN" DEDİ

CHP Tonya ilçe örgütü belediye başkan adayını ön seçimle belirledi.

Siyaset Yayın: 08 Ocak 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 08.01.2024 08:04:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1535 okunma
Google News

CHP Tonya ilçe örgütü belediye başkan adayını ön seçimle belirledi. 

Parti binasında 05.01.2023 tarihinde tüm üyelerin katılımıyla gerçekleştirilen temayül yoklamasında, CHP belediye başkan aday adayları Muhammet Başkan ve Ali Tokgöz yarıştı. Yapılan oylama sonucunda kullanılan oyların 149'unu Muhammet Başkan alırken, Ali Tokgöz 63 oyda kaldı. 3 oy ise geçersiz sayıldı. CHP parti meclis üyesi Ecevit Keleş'in katılımıyla gerçekleştirilen temayül sonuçları genel merkez tarafından değerlendirildikten sonra CHP'nin Tonya belediye başkan adayının Muhammet Başkan olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Ön seçim sonuçlarını değerlendiren Başkan; "Büyük bir demokratik olgunlukla ve katılımla gerçekleştirdiğimiz ön seçimimizin hem Tonya halkı adına hem de partimiz adına hayırlı olmasını dilerim. Şahsıma teveccüh gösteren parti üyelermize teşekkür ederim. Ayrıca birlikte yarıştığımız Ali Tokgöz abimin göstermiş olduğu olgunluk ve nezaket bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir." dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.