OSMAN BAŞKANIMLA BERABER TONYA’DA YENİ BİR HİZMET DÖNEMİ BAŞLATACAĞIZ

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç, “Osman Beşel Başkanımızın sözü, Ahmet Metin Genç’in sözüdür”

Siyaset Yayın: 13 Mart 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 13.03.2024 20:25:00
Editör -
Okuma Süresi: 7 dk.
947 okunma
Google News

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç, tonyaninsozu.net’e özel açıklamalar yaptı. Genç, Ortahisar Belediye Başkanlığı dönemi de dahil Osman Beşel ile bir ahenk içerisinde çalıştıklarını belirterek ilçede çok güzel hizmetlere imza attıklarını söyledi.

“Osman Beşel’in sözü Ahmet Metin Genç’in sözüdür” diyen Genç, “31 Mart’ta Ahmet Metin Genç ve Osman Beşel Tonya’da yeni bir hizmet dönemi başlatacak” ifadelerini kullandı.

Başkan Genç, şunları söyledi:

TONYA BENİM EVİM

“Tonya kelimesinin yanına Ahmet Metin Genç’ten hangi kelimeyi beklersiniz; Evimdeyim. Tonya'mıza her gelişimde, bu güzel ilçenin sıcaklığını ve samimiyetini yeniden hissediyorum. Tonya bizi yakından tanıyor biz Tonya’mızı yakından tanıyoruz. Biliyoruz. Çünkü burayı evimiz gibi görüyoruz.

Tonyalılar, 2001 yılında çıkmış olduğumuz bu yolculukta ve bugüne kadar arkamızda dimdik durdu.  Tonya’mızda çok hatıramız var. Burada çok hatıra biriktirdik.” 


TONYA’YA VERDİĞİMİZ SÖZÜ TUTMANIN GURURUNU YAŞIYORUZ

“Burada siyasi faaliyetlerde bulunurken bir hatıramı her zaman her platformda dile getiriyorum. O da İskenderli ile ilgili… İl başkanıyım, İskenderli’de program var. İskenderli’ye gideceğiz. İskenderli Belde Başkanımız da Mustafa Güney… İlk kez siyasi çalışmaya gidiyorum. Burası zor coğrafya. Mustafa Güney’le buluştuk. İskenderli’deki o büyük kahvede halkla buluşma toplantısı var. Birçok not yazdı dedi ki İskederli’nin ismi Kumyatak’tır. Eğer siz kahvede hitap ederken Kumyataklılar olarak başlarsanız dikkat çekersiniz. Kaç sene önce 20 sene önce. Kahveye gittik kalabalık. Ağırlıklı Sosyal Demokratlar. Tıpkı bizim Maçka Gibi… Ama hepsi sonradan bize destek verdiler. O zaman Sosyal Demokrat Parti var. Partinin il başkanı da Kumyatak’tan… Mikrofonu aldım. Herkes Okey oynuyor. Kimsenin tabiri caizse umurunda değiliz. Mikrofonu aldım ve dedim ki ‘Sevgili Kumyataklılar’ baktım ki masalardan kafalar bana doğru dönmeye başladı. O zaman çok genciz. Coşkumuz var. Yapacaklarımızı, tüm hizmetlerimizi anlattım. 

Dediler ki başkanım bir dakika. Burada böyle dışardan gelen siyasetçilere çok prim verilmez. Bizim bir derdimiz var dediler. İskenderli Beşikdüzü yolu… Bunla ilgili bize bir şey diyeceksen de. Bu tarihler de 2004-2005… Faruk Özak yeni bakanımız oldu. Söz verdim dedim 1 hafta sonra Bakanımızı iskenderli’ye getireceğim. Getirdim. Bu yol çok uzun zamandır gündemdeydi. Şimdi Beşikdüzü’nden çıkıp sıfır asfaltla İskenderli’ye oradan da Tonya’ya bağlanıyoruz. Çok şükür sözümüzü tuttuk.”

OSMAN BAŞKANIMLA AHENKLİ BİR ÇALIŞMA GERÇEKLEŞTİRDİM

“Osman Başkanımızla sürekli istişare halindeyiz. Güzel bir uyum ve ahenk içinde çalışıyoruz. Tonya’mızla ancak Osman Başkan’mla birlikte güzel hizmetler yapabiliriz. 2 dönemdir Ortahisar Belediye Başkanıydım ama asla elimi Tonya’dan çekmedim. Bu süreç içerisinde Ortahisar Belediyesinin şantiyesi de Tonya Belediyesinin şantiyesi gibiydi. Buradan aldığımız güçle Osman Başkanımızla yakaladığımız uyumlu çalışmayla güzel işler yaptık. Ama bir şey daha var; 22 yaşında partinin yönetimine alıp, 23 yaşında il başkan yardımcılığı verdiğim ve 30’lu yaşlarda 10 senedir bu toprakların evladı Salih Cora’yla beraber yaptık.”


DERİNOBA KADIRGA YOLU SÖZÜMDÜR

“Derinoba’dan Kadırga’ya 7000 metre yol kaldı. O 7000 metre yol sözümdür. Zaten orayı yapacağım. Bunun gibi nicelerini Tonya’mıza kazandırmak istiyoruz. Çok güzel şeyler yaptık Tonya’ya… Ruj tepesine çıktınız değil mi? Güneş Enerji Santrali var… Belediyemiz kendi enerjisini kendi üretiyor. Fazlasını da satıp gelir elde ediyor. Biz de Ortahisar’ımızda bunu yaptık. Şimdi inşallah hemşehrilerimizin takdir ve teveccühleri ile Büyükşehirimize yapacağız. 

Ruj tepesinden baktığınızda 157 konutluk TOKİ konutları orada… Çok hızlı şekilde yükseliyorlar. Sağlık Ocaklarını yeniledik.  Bizim nasıl Boztepe’de seyir terasımız ve yürüyüş yolumuz var. Canikdere Şelalesi ve yürüyüş yolu da böyle gümbür gümbür ilçemize kazandırılmış bir eser. Fol Deresi, Kastan ve Aşeron Dereleri Islah çalışmaları gerçekleştirdik. Devam edenler var. 50 yataklı yeni devlet hastanemizi ilçemize yaptık. 

Kadıralak Yaylamız gölet inşaatına başlandı. Tonya’mıza yaptığımız hizmetlerin ucu bucağı yok…”

22 MAHALLEMİZDE NE YAPILMASI GEREKİYORSA YAPACAĞIZ

“Pazar yerimiz, Spor merkezimiz bunlar bir taraftan hızlı bir şekilde tamamlanacak. İlçemizde ve şehrimizde yükselen trend turizm. Bu konuda da atılmış adımlar var. Önümüzdeki dönem arkeoloji ve tarih turizmi noktasında da Ali Ağa, Ömer Ağa ve Çeçen Zade Hasan Paşa Kalelerini de ilçemizin turizmine kazandıracağız. Küçük Sanayi Sitemizi ilçemize kazandıracağız. Tonya’ya vakıf olarak kardeşiniz olarak 22 mahallemizde ne yapılması gerekiyorsa başta yol işleri kanalizasyon işleri, altyapı işleri, yayla yolları tüm çalışmaları yapacağız. 

Ama önceliğimiz doğal gazı ilçemizle buluşturmak. Bunun için çalışacağız.”


OSMAN BEŞEL’İN SÖZÜ AHMET METİN GENÇ’İN SÖZÜDÜR

“Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak bu projeleri Tonya’da Osman Başkanımla gerçekleştireceğiz. Osman Beşel sözü Ahmet Metin Genç’in sözüdür. Bunu böyle eline alıp nutuk atan siyasetçiler gibi söylemiyorum. Söz veriyorum söz. Şimdi burada yeni bir hizmet dönemi başlatıyoruz. Buranın iki evladı Osman Beşel ve Ahmet Metin Genç, Cumhur İttifakımızın belediye başkan adayları olarak 31 Mart’ta yeniden yetkiyi alacak ve çalışmaya başlayacağız. Bunun için hazırız ve kararlıyız. Tonya, 22 senedir bir evladı olarak gördüğü Ahmet Metin Genç’in arkasında ve 2 dönemdir Tonya’da mükemmel işler yapan Osman Beşel Başkanımızın arkasında dimdik durmaya devam edecek. Seçimlerde de şampiyon ilçemiz Tonya olacak. İnşallah teşekkür konuşmamızı da birinci sırada çıkacak olan Tonya’mızda yapacağız.”

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.