Alkışlar İskenderli Kültür ve Dayanışma Derneğine

Tonya İskenderli Kültür ve Dayanışma Derneği Başkan Mehmet Gül önderliğinde örnek işler yapmaya devam ediyor

Gündem Yayın: 15 Şubat 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 15.02.2023 14:25:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
483 okunma
Google News

Tonya İskenderli Kültür ve Dayanışma Derneği Başkan Mehmet Gül önderliğinde örnek işler yapmaya devam ediyor. Kısıtlı bütçesine rağmen birçok hayır faaliyeti gerçekleştiren, öğrencilere burs veren dernek deprem felaketinde de üzerine düşen sorumluluğu yerine getirerek felaketin hemen ardından bölgeye cenaze aracı gönderdi. Yakıtı dahil tüm masrafları dernek tarafından karşılaşan araç bölgede faaliyet göstermeye devam ediyor. 

 

Tonya İskenderli Kültür ve Dayanışma Derneği Başkan Mehmet Gül, “Vatan millet sevdalısı insanlar olarak bizlerde bu felakette üzerimize düşen görevleri yerine getirmeye çalışıyoruz. Gönderdiğimiz cenaze aracının yakıtını İskenderli Mahalle Muhtarı Ahmet Bektaş,  Turalı Mahalle Muhtarı Muhammet Öztürk,  Sayraç Mahalle Muhtarı Nuri Kara,  Yakçukur Mahalle Muhtarı Muhammet Başkan ve Kozluca Mahalle Muhtarı Murat Kahveci karşıladılar. Kaymakamımıza, Jandarma Komutanının, Milli Eğitim Müdürümüz, Sosyal Yardımlaşma Müdürümüz de bizleri ziyaret ederek aracımızı uğurladılar. Şoförlerimiz Mustafa Bektaş, Sami Güney, gönüllü gencimiz Mehmet Güney orada gece gündüz çalışıyor. Katkısı olan destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Depremde hayatlarını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz” dedi.
 

(Büyükliman'dan son haber)

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.