Depremzedeler bir an olsun yalnız bırakılmıyor

Gerek Tonya halkı gerek Tonya Kaymakamı Muhammet İkis gerek Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel gerekse de kurum amirleri ve müdürler depremzedelerle yakından ilgileniyor.

Gündem Yayın: 28 Şubat 2023 - Salı - Güncelleme: 28.02.2023 14:50:00
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
797 okunma
Google News

Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve 11 ili etkileyen depremlerin ardından kapılarını depremzedelere açan Tonya’da depremden etkilenen vatandaşlar bir an olsun yalnız bırakılmıyor. Gerek Tonya'nın hayırsever vatandaşları, esnaflar gerek Tonya Kaymakamı Muhammet İkis gerek Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel gerekse de kurum amirleri ve müdürler depremzedelerle yakından ilgileniyor. 82 depremzedenin yaşadığı Tonya’da ailelerin ihtiyaçlarının giderilmesi için adeta seferberlik ilan edilmiş durumda. Gıdalarından giyimlerine yakacak odunlarından eşyalarına kadar ihtiyaçların karşılanması noktasında hassasiyetle çalışılıyor. Ayrıca hastanede tedavi gören depremzedelerle de Tonya Devlet Hastanesi Başhekimi Serpil Atasoy başta olmak üzere hastane müdürü Sevil Bozoğlu ve yetkili idareciler yakından ilgileniyor.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.