Milletvekili Cora, depremzedeleri yalnız bırakmıyor

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, Hatay’da depremden etkilenen vatandaşlarla yakından ilgileniyor

Gündem Yayın: 15 Şubat 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 15.02.2023 11:54:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
558 okunma
Google News

Cumhuriyet tarihinin en büyük felaketlerinden birini yaşayan Türkiye'de deprem bölgesinde yaraların sarılması için teyakkuza geçildi. 10 İli etkileyen, binlerce vatandaşın ölümü ve yaralanmasına neden olan deprem afetinde yaraların sarılması için tüm Türkiye seferber olmuş durumda. 

 

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih CORA da yaşanan depremin ardından depremzedelerin yanında olmak için bölgeye giden isimlerden biri oldu. Önce Osmaniye’ye ardından da Hatay’a gitti. 

 

Milletvekili Salih CORA, AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa ESGİN Beyle birlikte depremzedeleri bir an olsun yalnız bırakmadı, köy köy, mahalle mahalle aileleri ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti, yakınlarını kaybeden ailelerin acısını paylaştı, Arama kurtarma çalışmalarında koordinasyon noktasında sürekli AFAD ve diğer yetkililerle iletişim halinde oldu, zarar ziyan ve enkaz çalışmalarını yakından takip etti, Devletimiz ve milletimiz tarafından yapılan yardımların vatandaşlara en doğru ve en hızlı şekilde ulaşması için yoğun çaba harcadı, İspanyol Hükümeti tarafından Arsuz ilçesinde kurulan sahra hastanesini ziyaret ederek ülkemiz adına teşekkürlerini iletti, aşevleri, konteynerkent ve çadırkentlerin kurulumu, yardımların depolanması ve dağıtılması noktasında büyük bir hassasiyetle çalıştı ve çalışmaya devam ediyor.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.