TONYA TEREYAĞI FESTİVALİNE HAZIRLANIYOR

Bu yıl 20.'si gerçekleştirilecek olan Tonya Tereyağı Kültür ve Sanat Festivali için Belediye Başkanı Osman Beşel hazırlıkların yoğun bir şekilde devam ettiğini söyledi.

Kültür Yayın: 04 Ağustos 2023 - Cuma - Güncelleme: 04.08.2023 10:46:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1082 okunma
Google News

Bu yıl 20.'si gerçekleştirilecek olan Tonya Tereyağı Kültür ve Sanat Festivali için Belediye Başkanı Osman Beşel hazırlıkların yoğun bir şekilde devam ettiğini söyledi.

Başkan Beşel: "Osmanlı Salnamelerinde; kendine has lezzeti, rengi, kokusu ile övülen Trabzon ilimiz dışında "Trabzon Tereyağı" olarak tanınan ve bilinen "Tonya Tereyağı" nı tanıtmak, sevgi ve kardeşlik bağları içerisinde halkın eğlenmesini sağlamak amacıyla tertiplenen "Tonya Tereyağı Kültür ve Sanat Festivali" bu yıl 26-27 Ağustos 2023 tarihleri arasında inşallah gerçekleştireceğiz. " dedi.

Belediye Başkanı Beşel açıklamasına şöyle devam etti: "Önümüzdeki hafta festival komitesi olarak toplanarak, festivalle ilgili ayrıntıları masaya yatıracağız ve önemli etkinliklere yer vereceğiz. Ayrıca yöremizin değerli sanatçıları da festivalimizde sahne alacaklar. Tüm yöre halkımızı şimdiden tereyağı ve horonun memleketi, turizm cenneti Tonya'mıza davet ediyoruz." diyerek sözlerini tamamladı.

 

Festivalde yer alacak sanatçılar; Selçuk Balcı, Onur Şahin, Umut Berberoğlu, Özkan Pekin, Mesut Uçar, Filiz Karadeniz, Ali Tetik, Hasan Pekin, Efe Karagüzel, Nizam Bektaş, Ayhan Oğuz, Soner Ruhi Zaman, Metin Beşel, Aytekin Öztürk, Ali Kemal Aktaş, Sinan Aktaş ve sunucu Ertuğrul Yayla.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.