BAŞKAN’IN ANNE ACISI

Köroğlu annesini kaybetti.

Siyaset Yayın: 01 Ağustos 2023 - Salı - Güncelleme: 01.08.2023 19:17:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1643 okunma
Google News

Köroğlu annesini kaybetti. 
Tonya Kaleönü Mahallesi’nden Gülhanım Arslan (88) hakka yürüdü. Uzun süredir evinde yatalak olan Celil Arslan bugün gözlerini hayata yumdu.
Tonya Ak Parti İlçe başkanı Cafer Köroğlu ve Ulu Cami İmam hatiplerinden Celil Arslan’ın annesi olan Gülhanım Arslan bugün  öğle namazına müteakip Ulu Camide düzenlenen cenaze namazının ardından Kaleönü Mahallesinde bulunan aile kabristanlığına toprağa verildi. 
Arslan’ın vefatı tüm sevenlerini yasa boğarken, Cenaze namazında Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel, Başkan Yardımcısı Ahmet Esmer, Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta,Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Ak Parti Sürmene Vakfıkebir Şalpazarı ve Ortahisar İlçe Başkanları, Ak Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu, Ak Parti Trabzon Milletvekilleri Vehbi Koç, Yılmaz Büyükaydın , Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, muhtarlar ve çok sayıda seveni Köroğlu ailesini yalnız bırakmadı. 

Yine 26. Ve 27. Dönem Ak Parti Trabzon Milletvekili Av.Salih Cora da yayınladığı mesaj ile  “AK Parti Tonya İlçe Başkanımız Sn. Cafer KÖROĞLU Beyin kıymetli annesi Gülhanım teyzemizin vefatının derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Ebediyete intikal eden merhumeye Allah’tan rahmet, kıymetli başkanımıza ve tüm aileye sabırlar diliyorum. Mekanı cennet olsun.” Diyerek taziyede bulundu.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.