AK PARTİ İLÇE DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ

Adalet Ve Kalkınma Partisi Tonya Temmuz ayı ilçe Danışma Toplantısı İl Başkanı Sezgin MUMCU ve İl Gençlik kolları Başkanı Mahmut ÇAVUŞ’un katılımları ile Gerçekleşti.

Siyaset Yayın: 28 Temmuz 2023 - Cuma - Güncelleme: 28.07.2023 22:55:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
593 okunma
Google News

Adalet Ve Kalkınma Partisi Temmuz ayı Tonya ilçe Danışma Toplantısı İl Başkanı Sezgin MUMCU  ve İl Gençlik Kolları Başkanı Mahmut ÇAVUŞ’un katılımları ile gerçekleşti. Toplantıda İlçe Başkanı Cafer KÖROĞLU, Tonya Belediye Başkanı Osman BEŞEL, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet ESMER’in yanı sıra parti yöneticileri de hazır bulundu.
Toplantıya katılmadan önce vatandaşlarla sohbet ederek yatırımların son durumu hakkında istişare ve değerlendirmelerde bulunan İl Başkanı konuşmasında, ekonomik sorunların kalkınma hamlesi ile ortadan kalkacağını ifade etti. Gelinen süreçte Adalet Ve Kalkınma Partisi’nin iktidar olduğu yıllar boyunca Türkiye'nin nereden nereye geldiği, askeri savunma ekonomik kalkınma vb. konulara değinerek bu zor günlerin kısa zamanda atlatılacağının sinyallerini verdi. Söz alan katılımcılardan Belediye Başkanı Osman BEŞEL ise, vatandaşa yönelik tüm hizmetlerin aksamadan devam ettiği ve devam edeceğini bildirirken “İlçemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyor il başkanımıza teşekkür ediyoruz.” diyerek sözlerini tamamladı.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.