BAŞKAN BEŞEL HIZ KESMİYOR

Başkan Beşel'den Ummalı bir çalışma daha Zamanla bozulan beton yollarda araçların zorlanmasına Halktan gelen isteğe veya yapılan denetimlere Beşel sessiz kalmıyor.

Yayın: 27 Temmuz 2023 - Perşembe - Güncelleme: 27.07.2023 12:20:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2346 okunma
Google News

Kaleönü Mahallesi Zera caddesi (Hasanara) üst kol yolu aynı zamanda  Karakısrak Yaylası, Kale Yaylası,  Toksar Yaylası, Bararoba Yaylası bağlantı yolu olan yaklaşık 8 yıl önce betonlanan ve zamanla bozulan yolu Belediye stabil asfalt çalışmasıyla onarıyor. Trabzon Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri hava şartları elverdiği ölçüde Tonya Belediyesi ile koordineli bir şekilde hareket ederek çalışmalarına devam ediyor. Tamamlanan 800 metre yol kullanıma açıldı.  Mahalle halkı yapılan bu çalışmayı sevinçle karşılarken emeği geçenlere de teşekkür ettiler. Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel vatandaş taleplerine her zaman öncelik gösterdiklerini belirterek, "Hedefimiz sadece sevdalısı olduğumuz Tonya'mıza hizmet etmek" dedi. Tonya'da cadde ve sokaklar modern görünüme kavuşmanın yanında trafik akışının sağlıklı ve güvenli sağlanması açısından sıcak asfaltla donatılıyor. Tüm mahallelerde, gelen talepler istikametinde gerçekleştirilen çalışmalarla önemli ölçüde yol sorununun önüne geçiliyor. Halen asfalt ve betona ihtiyaç olan yerlerin farkında olduklarını ifade eden Belediye Başkanı Beşel, o yerleri de bir bir sıcak asfalt ve betonla buluşturacaklarını belirterek, "Birlik ve beraberlik içerisinde her zaman olduğu gibi Tonya'mızda ihtiyaç olan hizmetleri gerçekleştiriyoruz. Hemşehrilerimizin talepleri bizim her zaman önceliğimiz oldu, bu noktada da hizmetlerimizi en kısa zamanda ulaştırmaya özen gösterdik. Hedefimiz sadece sevdalısı olduğumuz Tonya'mıza hizmet etmek olunca rabbim de yardım etti. Bundan sonraki süreçte de neye ihtiyaç varsa o çerçevede hizmetlerimize, asfalt çalışmalarımıza devam edeceğiz" şeklinde konuştu. Öte yandan Ak Parti Kaleönü Mahalle Başkanı Sn. Hüseyin KÖKSAL'ın gerek yol yapım çalışmaları esnasında gerekse trafiğin aksamamasında gösterdiği ilgi ve destekleri yöre sakinleri tarafından büyük bir takdir ile karşılandı.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.