Tarım Kredi Kooperatif Market Tonya Şubesi açıldı

Yayın: 15 Mayıs 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 15.05.2023 13:21:00
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
2654 okunma
Google News

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri iştiraklerinden Tarım Kredi Pazarlama ve Marketçilik A.Ş. bünyesinde faaliyet gösteren ve üreticiyle tüketici arasında köprü vazifesi gören Tarım Kredi Kooperatif Market çiftçilerden aldığı güçle büyümeye devam ediyor. Kooperatif Marketin Trabzon’daki 17. Mağazası Tonya’da açıldı.

Tarım Kredi Kooperatif Market’in Tonya Şubesi’nin açılışına AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, Tonya Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Esmer ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Tarım Kredi Kooperatif Market nedir?

Tarım Kredi Kooperatif Market, ortaklarından aldığı doğal ve kaliteli ürünleri kendi tesislerinde işleyerek veya işleterek kooperatiflerin yanı sıra Kooperatif Marketleri aracılığı ile tüketicilere ulaştırıyor.

Üreticinin hakkını koruduğu gibi tüketicinin de hakkını koruyarak ucuz, kaliteli ve doğal ürünlerin hesaplı fiyatlara satışa sunulduğu marketlerde diğer çiftçi kooperatiflerinin ürünlerine de yer veriliyor.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (1)
Salih Kaya
15.05.2023 14:35
İlçenin Belediye Başkanı Nerede?
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.