Haddini bil İMAMOĞLU!

Siyaset Yayın: 11 Mayıs 2023 - Perşembe - Güncelleme: 11.05.2023 14:19:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
1574 okunma
Google News

14 Mayıs seçimlerine kısa süre kala siyasi partiler çalışmalarını yoğunlaştırdı. Dün bu kapsamda İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener Trabzon’da miting düzenledi. İyi Partinin mitingine İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş da katıldı.

SÖZLERİ BOYUNU AŞTI!

Mitingde ‘hemşehrilerimle hasret gidereceğim’ diyerek mikrofonu eline alan İmamoğlu, haddini ve boyunu aşan ifadelere yer verdi. İzmir’de Atatürkçü, Van’da Demirtaşçı, Trabzon’da da milliyetçilik ceketini sırtına giyen, Kobani Eylemlerinin azmettiricisi Selahaddin Demirtaş’a selam gönderen, İstanbul’da namus sözü verip 25 bin kişiyi işten çıkaran, sel olunca tatile, Elazığ’daki depremde kayağa, İstanbul’da kar yağdığında da balıkçıda keyif yapmaya giden İmamoğlu, bu gerçekleri yüzüne vuran AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora için ahlaksız ve zibidi gibi ağır söylemlerde bulundu.

İmamoğlu’nun söylemleri Trabzon’da tepkiyle karşılandı.

ZAVALLISINIZ!

Tonya Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Esmer, İmamoğlu’nun Cora’ya karşı ifadelerine sert çıktı. Esmer, “Siz o kadar zavallısınız ki seçim kazanmak için her yolu mübah görüp teröristlerle iş birliği yaptınız. Eren Bülbül’ün kemiklerini sızlattınız. Şimdi de utanmadan Trabzon’un milliyetçi, vatansever delikanlısına dil uzatıyorsunuz. Salih Cora’ya en son laf söyleyecek adam sensin İmamoğlu. Erbakan Hoca’nın dediği gibi hade ordan, bak işine!” dedi.

TERÖRİSTLERLE İŞ BİRLİĞİ TUTAN SENSİN!

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi ise, “Terörist Selahattin Demirtaş’a selam gönderen sen, Gezi Parkı eylemcisini daire başkanı yapan sen, Teröristlerle aynı dili aynı işareti kullanan sen 

Teröristlerinin siyasi kanadı olan partinin bayrakları altında konuşan sen, Cumhuriyet ile hesaplaşacak, Özerklik kuracak olanlarla, Askerimizi polisimizi katil ilan eden alçaklarla kol kola giren sen, Şehitlerimizin katilleri ile yan yana duran sen!

Aziz milletimize kadim şehrimiz Trabzon’a hizmet etmiş olan değerli milletvekilimize laf söyleyen sen! Trabzon bu hakareti asla unutmayacak. Duruşunu hiç bozmayacaktır. Zibidi Demirtaş’tır. Eren Bülbül’ün katilleridir. Osman kavaladır, Özerklik isteyen HDP’lilerdir. Cumhuriyet ile hesaplaşacak olanlardır. Sen zibidiyi kandilde ara, Trabzon’da değil!” dedi.

ZİBİDİ ARIYORSAN AYNAYA BAK

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun danışmanı Ufuk Hoş da İmamoğlu’na ağır sözler söyledi. Hoş, “Trabzon’a uğrayan  birisi basİTlik yapıp bir vekilimize "zibidi" demiş... Trabzon’dan o dediğin çıkmaz... Tonyalı delikanlıdır, merttir ... Edebi ve adabi bilir... Vatanına, milletine ve bayrağına sadıktır... Tonyalıyı asla yerden bir hdpkk paçavrası kaldırırken göremezsin... Tonyalıyı asla hdpkk işaretleri ile şov yaparken bulamazsın... İllada "zibidi" arıyorsan Trabzon’da değil yolunu bulup eve gidebilirsen, aynaya bak...” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar (2)
Liko
12.05.2023 18:44
Kar yağdığında balıkçıya gitmişmiş, Ula siz kar yağdığında karda niye hamsi yiyeysunuz daa.. İnsan önce kendisine çeki düzen vermeli ki başkalarını eleştirebilsun...
Serdar
12.05.2023 16:36
Tebrikler sayın Esmer…
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.