CANİKDERE ŞELALESİ ZİYARETÇİLERİNİ BEKLİYOR

Kışın giydiği beyaz gelinlikle, baharda ise yeşilin her tonuyla kendini hayran bırakan Canikdere Şelalesi ve Yürüyüş yolu, bu sene de turistlerin en uğrak nokralarından birisi olmaya aday.

Kültür Yayın: 16 Nisan 2023 - Pazar - Güncelleme: 16.04.2023 13:12:00
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
924 okunma
Google News

İlkbahar’ın gelmesi ve yaprakların yeşermesiyle yaylalar, vadiler ve ormanlarda olunan eşsiz görüntüler, özellikle fotoğraf tutkunlarını Tonya’ya çekiyor.

Özellikle Mavi Yıldız çiçeklerinin olduğu Kadıralak Yaylası Nisan ayı içerisinde turistlerin uğrak yeri olurken, ilçe merkezinde yer alan Canikdere Şelalesi de turistlerin akınına uğruyor. Kışın giydiği beyaz gelinlikle, baharda ise yeşilin her tonuyla kendini hayran bırakan Canikdere Şelalesi ve Yürüyüş yolu, bu sene de turistlerin en uğrak nokralarından birisi olmaya aday.

Orman ve doğal güzelliğinin yanı sıra birbirinden renkli endemik çiçeklerin açışı, ağaçların yeşilin her rengini barındıran renk cümbüşü, karların erimesiyle debisi yükselen Canikdere Şelalesi’nin coşkulu akışı doğaseverlere ve fotoğraf tutkunlarına adeta bir davet.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.